Etsi

Tietoa

Toimistotyöt
Jos oma konttorisi on kaaoksessa tai paperityöt ei vaan tunnu ykkösprioriteetille, eikä niille jää koskaan aikaa, mutta ei tunnu järkevältä palkata työntekijääkään muutaman viikkotunnin tarpeeseen, on helpointa soittaa talousmuija paikalle. Silloin kun on tarve. Käydään yhdessä läpi, mihin paperisotkuihin tai ihan tavallisiin toimistotöihin tarvitset apua, tällöin voit itse keskittyä olennaiseen, omaan osaamiseesi ja tuloksen tekemiseen.

Taloushallinto
Oli sitten ostolaskut maksamatta tai myyntilaskut tekemättä, kuitit skannaamatta, pöytäkirjat puhtaaksikirjoittamatta, tilaukset tilaamatta, reklamaatiot tekemättä tai uusi hieno järjestelmä käyttöönottamatta, kun ei aika riitä perehtyä. Myyntisaamisiakaan ei ole kukaan ehtinyt seurata ja se yks asiakas ei ole vieläkään maksanut laskua, mitähän senkin kanssa pitäisi tehdä, perintään varmaan. Jos talousmuija tulisi ja selvittäisi sen ja hoitaisi samalla muutenkin pöydän puhtaaksi. Tai tekisi vain sen, mikä kaikkein eniten maistuu puulta.

Rutiinien ulkoistaminen
Raportoinnit, dokumentoinnit tai viranomaisilmoitukset vie aikaa joka kuukausi, montakohan tuntia säästäisi aikaa, jos ne ulkoistaisi suoraan talousmuijalle. Ja rahaa ei tule sisään, jos ei laskuja kirjoittele, olisihan se kivaa, jos rahavirta olisi säännöllinen. 

Kirjanpito
Mistä hyvä kirjanpitäjä? Vois kirjoittaa googleen "hyvä ja halpa", mutta saa kuitenkin vastaukseksi, että ne on kaksi eri asiaa. Kuitit menee hukkaan, kun ei ole kenelle niitä toimittaa ja kohta on jo tilinpäätös edessä. Talousmuija voisi hoitaa perinteisen paperisen kirjanpidon, joka varsinkin pienten yritysten ja yksinyrittäjien kohdalla on kuitenkin edelleen usein se edullisin ja helpoin vaihtoehto, vaikka suuret ja mahtavat muuta väittävätkin. Sähköinenkin onnistuu, jos siihen perehtymiseen yrittäjältä riittää aikaa ja pelimerkkejä, jos ei, niin talousmuija kirjaa mielellään niitä paperitositteita, eikä painosta muuhun.

Aineisto yhden muijan käsissä
Kirjanpitoa ja kirjauksia voi hoitaa monella tavalla, talousmuijan selän takaa ei löydy varjoja, eikä nimettömiä henkilöitä, vaan kuukaudesta toiseen, samalla logiikalla kirjaukset hoitaa yksi ja sama talousmuija. Ja voit muuten olla varma, että alvipäivän lähestyessä talousmuija muistuttaa, jos ei aineistoa vielä ole näkynyt, eräpäivistä ei lipsuta.

Kustannustehokasta
Maksat vain tehdystä työstä, et ympäripyöreitä kk-kuluja, mutta et myöskään kaikenmaailman lisäkuluja, vaan kustannus syntyy ainoastaan ajasta, jonka talousmuija käyttää yrityksesi hyväksi. Talousmuija ei myöskään laskuta jokaisesta A4 tulosteesta erikseen. 

Pienen yrittäjän apu
Talousmuija on pienyrityksen, mikroyrittäjän ja yksinyrittäjän asialla, yhden naisen, miehen tai henkilön yritys on yhtä suuri asiakas, kuin se suurempikin, jolla on vaikkapa muutama työntekijäkin. Liikevaihto on sivuseikka, pääasia, että yrittäjän pakka on ja pysyy kasassa.